Apartment in Turku

Design: bedroom and children's room

Area: 22 m2
Location : Turek

The owners of the apartment wanted to separate an intimate bedroom space and a children's room for their son. Due to the fact that the bedroom had to be redesigned, the wardrobe and part of the old bedroom with the corridor were rebuilt. Both rooms were divided proportionally to each other.
An important issue for a young married couple was the place to store things - so the furniture was designed individually. The project was presented in two versions at the customer's request. The first version is more elegant with strong accents in the form of wallpapers and accessories, the second one is subdued with small color accents, such as a painting with a sea theme.

contact

Mokrzyska, ul. Wiślana 154, 32-800 Brzesko

NIP: 6681935805